Arkisto

Kategoriat
elokuu 30, 2017

Yritystä! -kiertue Rovaniemellä 4.9. klo 13-15

Yritystä!-hanke järjestää yhdessä alueen toimijoiden ja yritysten kanssa Yritystä!-kiertueen elo-syyskyyn taitteessa. Tarkoituksena on kertoa hankkeen tarjoamista mahdollisuuksista ja tarjota kiinnostuneille henkilöille mahdollisuus keskustella yrittäjyysasioista Yritystä!-infopisteellä. Tapaamiseen ei tarvitse varata aikaa etukäteen.

Yritystä!-hankkeen tarkoituksena on kehittää ja edistää vammaisten ja pitkäaikaissairaiden henkilöiden työllistymistä yrittäjyyden avulla ja tukea vammaisten ja pitkäaikaissairaiden yrittäjien hyvinvointia ja jaksamista. Edistämme asiakkaidemme verkostoitumista ja uusien yritystoimintojen syntymistä.
Hankkeen kohderyhmät ovat työikäiset vammaiset ja pitkäaikaissairaat henkilöt, vammaiset yrittäjät, TE-toimistojen yritysneuvojat, uusyrityskeskuksien, yrittäjäyhdistysten sekä yrityshautomoiden henkilöstö. Palvelemme hankkeessa suomeksi, ruotsiksi ja suomalaisella viittomakielellä.

– Työn tekeminen on murroksessa ja yrittäjyys on yhä useammalle vaihtoehto saada hyödynnettyä omaa osaamistaan. Pienimuotoinen yritystoiminta kiinnostaa tänä päivänä ja halusimme tarjota osaajille mahdollisuuden keskustella omista yritysideoista täällä pohjoisempana. Tervetuloa siis porisemaan!, kannustaa Yritystä!-hankkeen koordinaattori Vesa Karjalainen.

Lisätietoja hankekoordinaattori Vesa Karjalainen 044 7341 549 / vesa.karjalainen@nuortenystavat.fi.


Kategoriat