Järjestötalo

Tilat

Esteettömyys

Rovaniemen Järjestötalo on käyttäjilleen esteetön tila. Sisäänkäynnin ja kerrosten käytävien ovien yhteydessä on painikkeilla avautuvat ovet 2. ja 3. kerroksiin. Ulko-oven ollessa lukittu on käytössä alaovella ovisummerit. Talossa on hissi. Talon kokoustilat ovat kynnyksettömiä, molemmista kerroksissa on Inva-wc, lisäksi 3. kerroksen kokoustiloissa on induktiosilmukka.

Parkkipaikat

Järjestötalon edessä on kaksi inva-autolle tarkoitettua parkkipaikkaa. Järjestötalon eteläpäädyssä on kiekollisia parkkipaikkoja.  Kansankadulla pysäköinti on maksullista ja lähin parkkimittari löytyy Järjestötalon piha-alueen eteläkulmasta.

Kokous- ja toimintatilat

Kokoustila Väärti (71m2)

Sijaitsee Järjestötalon 3. kerroksessa. Väärtissä on videotykki, fläppitaulu, tietokone, mikrofoni ja kaiuttimet, internet yhteydet, piano. Tilaan mahtuu pöytämuodosta riippuen:

U-muodossa max. 26 hlöä
Luokkamuodossa max. 50 hlöä
O-muodossa max. 30 hlöä

Kokous- ja ryhmätila Pikku-Väärti (29m2)

Sijaitsee Järjestötalon 3. kerroksessa.  Tilassa on videotykki, fläppitaulu ja internet-yhteys. Tilaan mahtuu max. 6 henkilöä.

Koko-Väärti (100 m2)

Väärti ja Pikku-Väärti voidaan tarvittaessa yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi avaamalla väliovet. Yhdistettyyn tilaan mahtuu noin 60 henkilöä pöytämuodosta riippuen.

Kokoustila Hanhi (24m2)

Sijaitsee Järjestötalon 3. kerroksessa. Tilassa on videotykki, fläppitaulu ja internet-yhteys. Tilaan mahtuu max 16 hlöä.

Kokous- ja ryhmätila Kammari (25m2)

Sijaitsee Järjestötalon 3. kerroksessa olohuonemainen kokoontumistila, jossa videotykki, internetyhteys sekä kaksi kolmen istuttava sohvaa ja kuuden hengen pöytä. Tilaan mahtuu max 14 hlöä.

Ryhmätila Klubi (16m2)

Ryhmätila Klubi on Järjestötalon 1. kerroksen aulassa sijaitseva avoin ryhmätila. Enimmillään 10 hengelle soveltuvassa tilassa on kulmasohvan lisäksi pieni pöytäryhmä. Tila on varattavissa arkipäivisin klo 16.00 jälkeen.

Ohjaus ja neuvontapiste Kammi

Toimistohuone ja ohjaustila järjestöjen, kuntalaisten sekä liittojen aluetyöntekijöiden käyttöön. Tilaa voi hyödyntää pop-up toimistona sekä käyttää ohjaus- ja neuvontatilana. Tilaan mahtuu max. 4 hlöä.

TEE TILAVARAUS TÄSTÄ

Virtu-Piste

Rovaniemen Järjestötalo, Kansankatu 8, 3 krs.
Pisteessä kuntalainen voi maksutta:

  • Käyttää Internetiä.
  • Maksaa laskuja hyödyntäen viivakoodinlukijaa.
  • Skannata asiakirjoja.
  • Tulostaa ja kopioida.
  • Käyttää kuvapuhelinta esim. kunnan työntekijän kanssa. Kuvapuhelu on tietokoneen avulla käytävä puhelu, jossa osapuolet näkevät ja kuulevat toisensa.
  • Kysyä mieltä askarruttavista asioista luottamuksella suoraan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisilta.
  • Varata netin kautta ajan sosiaali- ja terveyspalveluihin.

VARAAMINEN JA KÄYTTÖ

  • Tule paikan päälle Rovaniemen Järjestötalolle 8, 3 krs. Vapaata konetta voi aina käyttää
  • Varaa Virtu numerosta 016 356 0337

VARAA VIRTU TÄSTÄ

Järjestöhotelli ja postipalvelut

Rovaniemen Järjestötalossa on järjestöillä ja yhdistyksillä mahdollista saada käyttöönsä maksuton toimistokaappi 10 €:n avainpanttia vastaan.